Onze klanten

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Sustainable oplossingen en sustainable klantrelaties is één van onze kernwaarden. Hieronder een greep uit onze klanten:

ImpactBuying

Al 13 jaar zijn we dé drijvende kracht achter de SIM Supplychain Data Technologies van ImpactBuying. Van eenvoudige supply chain mapping en tracking IT-tools tot geavanceerde oplossingen die volledige leveranciers- en productgegevens beheren.

Met onze modulair opgezette software stellen we ImpactBuying in staat om een positieve impact te hebben op het leven van mensen en het millieu.


SPIE Nederland

SPIE brengt de wereld waarin we wonen, werken en leven in beweging. De A-tot-Z-oplossingen helpen gebouwen optimaal presteren, maken steden slimmer, faciliteren de energietransitie en verduurzamen industriële activiteiten.

Om dit werk zo efficiënt mogelijk te doen hebben wij diverse proces ondersteunende apps gemaakt zoals een resource-planner, geautomatiseerde document verwerker en een uren administatie en facturatie app.


Grizzly New Marketing

Grizzly New Marketing is sinds 2001 actief als dé zoekmachinespecialist. Wat begon als een kleine onderneming is uitgegroeid tot een internationale marktleider met inmiddels vier locaties, waarvan één in Breda, één in Den Bosch, één in het Belgische Sint-Niklaas en één in New York. 

Onze proces ondersteunende software maakt het mogelijk dat dit internationale team samen kan werken om de ambities van hún klanten waar te maken. Door onze expertkennis van Google Adwords, Google Analytics én Google ranking/positie informatiessytemen kunnen wij de klantrapportages leveren waarmee Grizzly New Marketing hun klanten ondersteunt.


SGS Nederland

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2650 kantoren en laboratoria met meer dan 97.000 werknemers.


WAT IS JOUW DIGITALE UITDAGING?

Neem contact op en we vertellen alles over onze aanpak, de kansen voor jouw bedrijf én de succesverhalen van eerdere projecten.