Team As A Service

Voor de ontwikkeling van software werken wij altijd als team (TaaS). Voor iedere opdracht is het team zo effectief mogelijk samengesteld, oftewel: de juiste mensen doen de juiste dingen, waarbij de Product owner over de prioriteiten en functionaliteit van de software beslist. Deze rol kan door iemand uit de opdrachtorganisatie vervuld worden, of in overleg bij ons belegd worden.

We gebruiken de nieuwste tools en technologie├źn om korte doorlooptijden, lagere investeringen en effici├źnte software mogelijk te maken. Via een Lean en Agile aanpak bepalen we samen welke software echt nodig is en maken we deze snel beschikbaar. Onze (Agile) Scrum-werkwijze maakt het mogelijk om vlot te controleren of software aansluit bij de praktijk en bij wat de eindgebruikers in gedachten hebben. Met wijzigende inzichten, eisen en wensen kan flexibel worden omgegaan.

Uit de ervaringen met onze klanten blijkt dat dit een fijne aanpak is om tot perfecte software te komen die bovendien ook nog eens snel in gebruik kan worden genomen. Al onze teamleden zijn, naast gespecialiseerde software ontwikkelaars, ook PSM1-gecertificeerde Scrum Masters en intrinsiek gemotiveerd tot het leveren van maximale waarde.