mei 22, 2020

Werkwijze

Bij de ontwikkeling van software werken wij altijd in een team. Voor iedere opdracht is het team zo effectief mogelijk samengesteld, oftewel: de juiste mensen doen de juiste dingen, waarbij de Product owner over de prioriteiten en functionaliteit van de software beslist. Deze rol kan iemand door iemand uit de opdrachtorganisatie vervuld worden, of in overleg bij ons belegd worden.

Door zo snel mogelijk werkende software onderdelen te leveren, is het voor de opdrachtgever mogelijk om vlot te controleren of deze in ontwikkeling aansluit bij de praktijk, èn bij wat de eindgebruikers in gedachten hebben.

We gebruiken we de nieuwste tools en technologieën om korte doorlooptijden, lagere investeringen en efficiënte software mogelijk te maken. Via een Lean en Agile aanpak bepalen we samen welke software echt nodig is en maken we deze snel beschikbaar. In onze ervaring met zowel start-ups als scale-ups en corporates blijkt dit een fijne aanpak om tot perfecte maatwerk software te komen die bovendien ook nog eens snel in gebruik kan worden genomen.