SolidForm new partner in building the best Internet of Things Region in the Netherlands!

Things Data Network realiseert de beste Internet Things Regio van Nederland. Met behulp van ondernemers in de Breda, waaronder nu ook SolidForm, realiseert TDN een zgn. High Density LoRaWAN City Network. Dit is een private Internet of Things Netwerk dat in tegenstelling tot diverse community netwerken garanties geeft op connectiviteit en in tegenstelling tot het KPN LoRa of het Sigfox netwerk 100% dekking garandeert binnen de stadsgrenzen zowel binnen- als buitenshuis.

Als bedrijf kun je direct aan de slag met een van de vele use cases. Goede whitepapers over de mogelijkheden van IoT voor diverse organisaties staan op: https://www.semtech.com/lora/resources/lora-white-papers.

Al meer dan een decennium ontwikkelt SolidForm maatwerk software voor verschillende doeleinden, zoals klantadministratie, productspecificatie, orderregistratie en rapportage, maar ook sterk specialistische tools voor intranet- en extranet-omgevingen. In een huidige tijd waar steeds data van verschillende processen bij elkaar komen, ontstaat de behoefte om ook data van fysieke producten in het proces te verwerken. IoT en LoRaWAN bieden hiervoor diverse mogelijkheden.