SolidForm and BADOR new partners in building the best Internet of Things Region in the Netherlands!

Marco Sprenkels van TDN op het dak bij SolidForm

Things Data Network realiseert de beste Internet Things Regio van Nederland. Met behulp van ondernemers in de Breda realiseert TDN een zg. High Density LoRaWAN City Network. Dit is een private Internet of Things Netwerk dat in tegenstelling tot diverse community netwerken garanties geeft op connectiviteit en in tegenstelling tot het KPN LoRa of het Sigfox netwerk 100% dekking garandeert binnen de stadsgrenzen zowel binnen- als buitenshuis.

Als bedrijf kun je dus direct aan de slag met een van de vele use cases. Goede whitepapers over de mogelijkheden van IoT voor diverse organisaties staan op: https://www.semtech.com/lora/resources/lora-white-papers

SolidForm ontwikkelt al 10 jaar maatwerk software voor verschillende doeleinden, zoals klantadministratie, productspecificatie, orderregistratie en rapportage, maar ook sterk specialistische tools voor intranet- en extranet-omgevingen. John Kalle, directeur eigenaar SolidForm: “In een huidige tijd waar steeds data van verschillende processen bij elkaar komen, ontstaat de behoefte om ook data van fysieke producten in het proces te verwerken. IoT en LoRaWAN bieden hiervoor diverse mogelijkheden.”

BADOR biedt een innovatief en integraal vastgoed dienstenpakket met betrekking tot nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Jan van den Heuvel, directeur eigenaar BADOR: “Ik werk al jaren met domotica en slimme gebouwen. LoraWAN vult bestaande technologie als KNX aan door een zeer flexibel gebruik van sensoren mogelijk te maken. Eenvoudig CO2 meten in elk afzonderlijk kantoor is opeens mogelijk”.

bron: https://www.tdn.nl/nl/solidform-and-bador-new-partners-in-building-the-best-internet-of-things-region-in-the-netherlands/